• 28мар

  diemaxtra Какво ще гледате?

  Английската висша лига и „А” група на Българското първенство, Мачовете за Купата на България и мачовете за суперкупата на България, двубоите от Купата на Англия (The FA Cup), Английската супер купа (The FA Community Shield), Купата на лигата (Capital One Cup), Купата на Футболната Асоциация (The FA Cup), Sauerland Boxing Event включително мачовете на Кубрат Пулев и Matchroom Boxing Events, Евробаскет 2015, както и баскетболните мачове от NBA, които се завръщат на малкия екран. Continue reading »

 • 06дек

  Телефон за техническа поддръжка в работно време – 052 910 171

 • 24авг

  Kлиентите на аспарухово нет вече могат да залащат месечните си такси за телевизия и интернет и в офисите на Easy pay. Офисите им във Варна можете да видите тук.    Повече подробности.

 • 18юни

  Разпореждане на Софийски районен съд

  17.06.2013

  На 17.06.2013 г. председателят на Софийски районен съд разпореди  всички предприятия, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, да спрат достъпа от територията на страната, в срок от 24 часа от публикуването на решението, считано от 18.00 ч. на 17.06.2013 г., до следните интернет страници, чрез които се организират хазартни игри от лица, които не са получили лиценз по Закона за хазарта. Списък със забранените сайтове ТУК.  Сайт на   Държавна комисия по хазарта

 • 06юни

  Индивидуалния клиентски център предоставя информация за актуалния договор на клиента, данни за платени периоди и за следващо плащане,  както и възможност за управление на достъпа до услуги. При възникнали въпроси, предложения или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас.

« по-стари новини