• 16мар

  Уважаеми клиенти,

  Аспарухово нет като отговорна към обществото компания се включва в кампанията за ограничаване на разпространение на COVID-19.
  Мерките които сме предприели имат за цел да насърчат клиентите ни да останат по домовете си и да не поемат излишни рискове от разпространение на заразата.

  • Всички наши офиси ще работят само като КАСА. Въвели сме режим на пропускане по един клиент в помещението както и интензивно проветряване и дезинфекция на контактните площи.  Молим всички клиенти които имат въпроси. да се свържат с нас на  тел. 0878604614 или 052/370574 преди да посетят офисите ни.
  • До 30.04.2020г. Варна ЛАН ще предостави безплатно на всички свои клиенти, които  имат платен абонамент за цифрова или интерактивна телевизия достъп до всички ТВ  канали. Надяваме се че по този начин ще направим домашният Ви престой малко по- разнообразен.
  • Аспарухово нет призовава своите клиенти да се възползват от възможностите на новите  технологии, за да помогнат в овладяването на риска от инфекция с коронавирус. Всички  наши услуги могат да бъдат заплатени и онлайн чрез системата на EPAY използвайки вашия клиентки номер. Или може да се пуснете административно за 3 дни. през системата „Клиентски център“
  • Нашите мобилни екипи от техници ще бъде запасен с предпазни и  дезинфекциращи средства.

   

   

  Posted by admin @ 18:30